• Professionel udskiftning af kilerem
  • Vi hjælper i gennemsit 1000 glade bilejere om året
  • Vi er medlem af Dansk automobilforhandler forening

Ring til os på

70 87 65 10

eller bliv ringet op

Udskiftning af tandrem

Vi sørger for udskiftning af tandrem på alle bilmærker. Vi skifter også vandpumper til fordelagtige priser.

Faglig udskiftning af tandrem

kilerem tandrem drevremVores faglige niveau er den samme som du finder på de værksteder der kun beskæftiger sig med et bilmærke. Det koster penge at udskifte tanremmen så derfor er vi også opmærksomme på at vores kunder ønsker at være helt sikre på udskiftningen sker under professionelle forhold. Det er et ønske vil kan efterleve og står inde for kvaliteten af arbejdet.

Udskift tandrem i tide

Levetiden på en tandrem varierer meget fra bilmærke til bilmærke. Du kan finde et hint i bilens servicebog, der oftest har en anbefaling til hvornår du bør få din tandrem udskiftet. Fabrikanterne kan godt finde på at ændre denne anbefaling, så det er muligt at den skal skiftes før.

Vi er naturligvis opdaterede på de anbefalinger der er for netop ding bil, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere. Vi står klar med råd og vejledning.

Lad os spare dig for en kostbar reparation

Går din tandrem i stykker, vil det blive en kostbar reparation. En tandrem kaldes også for kilerem og drivrem. Det er en del der slides på, så den vil blive slidt op på et eller andet tidspunkt. Bliver tandremmen ikke udskiftet rettidigt, kan du risikere at remmen springer. En knækket tandrem kan få stemplerne til at slå op i ventilerne i din motor. Det er nu en rigtig dyr reparation at få udført, så vent ikke for længe med udskiftning af tandrem. Lad os spare dig for den kostbare reparation.

Ledøje Bygade 52,
2765 Smørum,
Denmark

Online Markedsføring af SpotOn Marketing – Markedsføring for lokale virksomheder der virker.