Leder du efter en specialist, indenfor service og reparation
af Mercedes, til en fornuftig pris?
Så har du fundet det rigtige autoværksted.

Ring til os på

70 87 65 10

eller bliv ringet op

Olieskift

Vi laver olieskift på alle bilmærker. Hos os er det ligemeget om du har Citroen, Bmw, Volkswagen (vw), Mercedes, Peugeot eller et helt andet mærke. Man bør kun påfylde olie af samme kvalitet som bilen nuværende olie. Vi udfører olieskift professionelt så du er ikke skal bekymre dig om følgeskader.

Hvorfor skifte olie?

Det er vigtigt at køretøjet ikke løber tør for olie, da følgeskaderne ved at køre uden olie kan være katastrofale. Man bør selv kontrolere oliestanden for hvert 1000 – 1500 km, selv hvis din bil er helt ny.

Hvor ofte skal man skifte olie?

Det er en god ide at skifte olie hyppigt og gå ikke på kompromis med kvaliteten – olie er vigtigt for din motor. Som hovedregel skal der minimun skiftes olie hvert år og ellers for hvert 15.000 til 30.000 km. Husk at kvaliteten af olien også har betydning.

Automatgearkasse

Hvis du har automatgearkasse siger man som hovedregel at olieskift bør laves for hver 40.000 til 60.000 km. Der langt mellem 40- og 60.000, så hvad er det der afgøre intervallet herimellem? Hvor ofte der skal skiftes olie, afhænger af meget af det pres der ligges på bilen. F.eks. kan kørsel med trailer eller regelmæssig transport af flere personer være med til øge behovet for olieskift.

Undgå fejl ved olieskift på automatgearkasse

Automatgearkasser får lavet olieskift på mange forskellige måder. Nogle modeller kræver at gearkassen er kold, andre skal man bruge en tester når der skiftes olie. Få dit olieskift udført af en professionel og undgå at forårsage stor skade på din gearkasse.

Kontakt os og hør mere

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om olieskift.

Vil kan også lave et uforpligtende tilbud på olieskift der passer til dig og din bil. DU er også velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om det er tid til olieskift eller har andre sprøgsmål.

Ledøje Bygade 52,
2765 Smørum,
Denmark

Online Markedsføring af SpotOn Marketing – Markedsføring for lokale virksomheder der virker.